Aannemer wegenbouw

Een aannemersbedrijf met wegenbouw als specialiteit

Bij Besix bent u aan het juiste adres als u een aannemer voor wegenbouw zoekt. Wij hebben namelijk de mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is als het op wegenbouw aankomt. We hebben door de jaren heen (ons bedrijf bestaat al sinds 1906) heel wat verschillende wegen gebouwd en gaan hiermee ook graag aan de slag voor u. Het maakt hierbij niet uit hoe omvangrijk het project in kwestie is. Wij nemen u elke stap in het proces uit handen, waarbij u natuurlijk wel bij elke stap betrokken blijft.

De aannemer voor wegenbouw

Wegenbouw is een vorm van bouw die veel voeten in de aarde heeft. De planning is bij een dergelijk project dan ook al enorm belangrijk. Waar moet de weg aangelegd worden? Wat is de functie van de weg? Zijn er partijen die bezwaar aan kunnen tekenen tegen uw weg en hoe zijn deze bezwaren dan weg te nemen? We nemen dit graag allemaal eens met u door, zodat u er op kunt rekenen dat uw weg straks zonder problemen wordt aangelegd. We staan ook klaar om de weg voor u te ontwerpen en deze tot in de kleinste details op uw wensen aan te laten sluiten. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.

Neem contact op met onze wegenbouw aannemer

Besix is een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van alles wat met civiele en utiliteitsbouw te maken heeft. Ook voor het aanleggen van een weg draaien wij onze hand niet om. Integendeel, want we gaan het liefste vandaag nog voor u aan de slag. In een persoonlijk gesprek lichten wij u graag toe wat voor mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Hoe wilt u dat wij u helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van uw nieuwe weg? We staan altijd klaar om al uw vragen hierover te beantwoorden.

Member of logo