BESIX Nederland straalt als Top Employer 2024!

18 januari 2024

Geweldig nieuws! BESIX Nederland straalt als Top Employer 2024!
 
Wij zijn er trots op om vandaag het prestigieuze Top Employer 2024-certificaat te mogen ontvangen. Dit is een erkenning van ons streven om onze medewerkers de allerbeste werkomgeving te bieden. Het onafhankelijke 'Top Employers Institute' heeft ons grondig gescreend en getoetst op diverse aspecten, waaronder bedrijfsstrategie, werving & selectie, employer branding, en diversiteit & inclusie. Dit certificaat wordt enkel toegekend aan de absolute topwerkgevers van Nederland, en we zijn trots om daarbij te horen!
 
Uit de toetsing van afgelopen periode blijkt dat BESIX Nederland hoog scoort op betrokkenheid, leren en ontwikkelen, werkplekken, ethiek & integriteit en business strategie.
 
Zoals Kitty Schuurbiers, HR Manager BESIX Nederland, zegt: ”Wij vinden het belangrijk een sociale en veilige omgeving te creëren, waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. We bieden volop kansen voor groei en voortdurende ontwikkeling en geven veel ruimte voor eigen initiatieven. De resultaten uit de survey geven ons handvatten om ons te blijven ontwikkelen en kijken naar verbetering, met als doel om ook in de komende jaren aan de top van de beste werkgevers in Nederland te blijven. Daarbij vragen we expliciet om feedback van alle medewerkers, dat is de sleutel tot succes. ”
 
Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team? Zie de openstaande vacatures van BESIX Nederland: VACATURES

Member of logo