Feestelijke start bouw nieuw hoofdkantoor BESIX Nederland

24 mei 2018

In het Businesspark Amstelwijck in Dordrecht is gisteren de start van de bouw voor het nieuwe hoofdkantoor van BESIX Nederland gevierd. In aanwezigheid van de Burgemeester van de Gemeente Dordrecht, de heer Wouter Kolff, de ontwerpteams en alle medewerkers van BESIX Nederland werd met het vullen van een tijdcapsule, confettikanonnen en een toost de start van de bouw een feestelijke gebeurtenis.

Ons nieuwe hoofdkantoor is 1.800 m² groot en is een ontwerp van de hand van RoosRos Architecten, die op een prachtige manier onze identiteit en onze waarden in dit gebouw heeft kunnen integreren. Respect, eenheid, co-creatie, uitblinken en passie zien wij terug in het gebouw, in het proces van realisatie en in hoe er in het gebouw zal kunnen worden samengewerkt.

Als je naar het ontwerp kijkt zullen in eerste instantie ongetwijfeld de imposante glasgevel en de indrukwekkende spanten opvallen. Maar als je meer inzoomt zal je zien dat het ook verder een innovatief, duurzaam en toekomstbestendig gebouw is. Smart, geen aansluiting op het gasnet, zonneenergie, zuivering van de lucht met veel levend groen, er wordt vol op ingezet. Steeds met het comfort en vitaliteit van alle medewerkers als prioriteit.

Member of logo