Together WE CARE

20 maart 2020

Buitengewone tijden vragen om buitengewone maatregelen

BESIX staat volledig achter de maatregelen die door verschillende Europese regeringen zijn genomen. We moeten allemaal actief ons steentje bijdragen om de verspreiding van het virus op ons grondgebied te vertragen.

BESIX Nederland heeft omtrent de corona situatie een team gemobiliseerd die de COVID-19 ontwikkelingen nauwlettend volgt en de impact hiervan vertaalt naar de medewerkers over de te nemen maatregelen.

Veiligheid & gezondheid voorop

Onze maatregelen zijn afgestemd op het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de landelijke richtlijnen en de ervaringen die we opdoen in de andere landen en regio’s waar we als BESIX actief zijn. De veiligheid en gezondheid van alle mensen waar wij impact op hebben, staat ten alle tijden voorop in de beslissingen en richtlijnen die wij maken en geven.

Voortgang van onze activiteiten

BESIX Nederland blijft werken! Wij ondersteunen onze mensen om waar mogelijk op afstand te werken en stimuleren het gebruik van virtuele vergadertools. Alle bouwplaatsen blijven vooralsnog open en we werken nauw samen met onze toeleveringsketen om de mogelijke impact op bouwprojecten te volgen.

Trots op onze mensen

Nogmaals het zijn buitengewone tijden waar we met elkaar in zitten en nog tegemoet gaan, maar wij hebben er vertrouwen in dat we er ons doorheen slaan. Wij zijn trots op de daadkracht van onze mensen. Complimenten hoe iedereen hun verantwoordelijkheid neemt. Dit geldt voor de medewerkers thuis, die nu op afstand werken, maar zeker ook voor de mensen die nog steeds in ‘vuurlinie’ staan. Together WE CARE!

 

Member of logo