Benieuwd naar mijn verhaal?

Voorbereiden, de juiste energie, op naar het doel....

Wie ik ben?

Ik ben Abdel El Idrissi en werk al sinds 2005 met veel plezier als uitvoerder in de utiliteitsbouw bij BESIX. In het verleden heb ik met zeer ervaren uitvoerders gewerkt en veel van ze geleerd. En ik leer nog steeds.. Iedere dag hebben wij als team op de bouwlocatie bepaalde doelen die we gerealiseerd willen hebben. Alles is samenspel, met een goede voorbereiding, met de juiste focus en energie, op naar het doel!

Complexe projecten, iedere dag is anders en zit vol uitdagingen…

Mijn dag begint heel vroeg en aan het einde van de dag kijk ik trots terug wat we als team hebben neergezet en behaald. Het tijdig uitvoeren van het werk in relatie met de omgeving en binnen de gestelde planning en budgetten blijven, is altijd een uitdaging! In deze dynamische afwisselende rol ben ik steeds bezig om de productie op en top te coördineren en te leiden. Ik draag zorg voor de instructie en coördinatie, de dagelijkse leiding op de bouwplaats, het instrueren en coördineren van personeel, leveranciers en onderaannemers, het toezien op een tijdige en correcte uitvoering van de werkzaamheden. In deze rol voel ik me helemaal in mijn element.

Bij BESIX heb ik aan veel projecten al mogen meewerken. De Schiecentrale, Maastoren & Terraced Tower in Rotterdam, OVT Tilburg, Hogeschool Utrecht zijn hier enkele voorbeelden van.

Het onmogelijke mogelijk maken

Binnen BESIX word ik enorm gesteund en uitgedaagd. Er wordt altijd in oplossingen gedacht. De open structuur en manier van werken hoe complexe projecten worden gerealiseerd, het onmogelijke mogelijk maken! Fantastisch! Ik voel me binnen de organisatie heel erg gerespecteerd en gewaardeerd en daar ben ik heel trots op.

Omschakeling van de dag

Als ik naar huis rij aan het einde van de dag, is dat mijn moment van omschakeling. Dan start er voor mij weer een ander schema. Zo ben ik vaak direct na werktijd te vinden met mijn zoontje op het voetbalveld, waar ik ook coach ben van zijn team. Ik vind het heerlijk om die kinderen te motiveren en enthousiasmeren. Zelf speel ik ook graag een potje voetbal met ze mee. En als mijn energie nog niet op is dan ben ik 's avonds laat nog in de sportschool te vinden. Tijd voor mezelf om ook weer op te laden voor de volgende dag.   

 
Member of logo