De belangrijkste redenen om voor ons te kiezen

BESIX is meer dan gewoon een werkplek waar je gaat werken om geld te verdienen. Je kunt hier je passie tot leven brengen, leren, ideeën uitwisselen en je talent ontwikkelen.

 • Een bedrijfscultuur bepaald door onze kerncompetenties

  • Onze bedrijfscultuur is gericht op elke werknemer als individu. Wij streven ernaar om de juiste omstandigheden te creëren waarbinnen jouw talent en ambitie echt tot bloei kunnen komen. Wij willen onze werknemers alle mogelijke hulpmiddelen bieden om grotere ideeën te bedenken. Onze medewerkers werken in projectteams of joint ventures waar ze waarde creëren voor onze klanten, innovatieve benaderingen uitdenken, onze processen continu verbeteren en consensus opzoeken.

    

   Ons bedrijfs-DNA is verwoord in 5 strategische kerncompetenties:

    

   Respect – Uitmuntendheid – Co-creatie – Passie – Eenheid

    

   Deze strategische kerncompetenties zijn essentieel voor onze langetermijnstrategie, om ervoor te zorgen dat we blijven investeren in de troeven die ons onderscheiden van de concurrentie.

 • Een unieke werkomgeving

   BESIX heeft een sterke reputatie opgebouwd als aanbieder van diverse diensten. Dat betekent dat wij onze werknemers een gevarieerde, uitdagende sfeer kunnen bieden, waar ze in de loop van hun carrière kunnen doorgroeien.

    

   BESIX is echt een multiservice-bedrijf: we hebben intern de nodige ervaring en competenties om elk project tot een goed einde te brengen, van het initiële concept op de tekentafel tot de oplevering. We spelen ook een actieve rol in financiering en onderhoud. Als je bij ons aan de slag gaat, krijg je toegang tot een grote verscheidenheid aan mogelijkheden om je carrière naar een hoger niveau te tillen, maar ook te verbreden. Je krijgt ook de kans om mee te werken aan baanbrekende bouwprojecten.

    

   Ons doel is eigenlijk heel eenvoudig: onze werknemers een lange en boeiende carrière bij BESIX bieden!

 • Jouw ontwikkeling is onze prioriteit

  Bij BESIX weten we dat ons personeel een van onze grootste krachten is. Daarom zetten wij ons in voor de verdere ontwikkeling van jouw carrière, door diverse opleidingsmogelijkheden aan te bieden.

  Meer lezen

 • Neem je carrière zelf in handen

   De ontwikkeling van jouw carrière is een gedeelde opdracht van jou en het BESIX management, waarbij onze HR-afdeling de nodige hulpmiddelen aanreikt voor een succesvol traject. Zo kun jij eigenhandig het plan voor je verdere loopbaan uittekenen, met ondersteuning van je lijnmanager.

   Bekijk onze tools & hulpmiddelen voor jouw loopbaanontwikkeling

 • Creatieve & innovatieve sfeer

  Wij helpen onze werknemers hun productiviteit op te drijven door een moderne werkomgeving en ondersteunende systemen te bieden waarmee ze succesvol kunnen zijn. We proberen ook hun creativiteit te stimuleren door een stimulerende kantoorcultuur in stand te houden.

  Unleash: ons innovatieprogramma 

 • Loonpakket

  Het loonpakket bij BESIX is een weerspiegeling van onze erkenning voor de inzet, het engagement en de waardevolle bijdrage van onze werknemers aan de bedrijfsprestaties.

  Wij bieden loonpakketten in overeenstemming met het functieniveau, de prestaties en de expertise van onze werknemers. Toptalent mag ook een toploon verwachten. Wij bieden uitzonderlijke voordelen die kunnen gaan van een bedrijfswagen of -fiets tot een gsm, verzekering, ziekteverzekering, maaltijdcheques, extra vakantiedagen en meer. Uiteraard bieden wij sterke loopbaantrajecten, doorgroeimogelijkheden en een gezond evenwicht tussen werk en privéleven. Om gelijke tred te houden met de veranderende marktdynamiek, evalueren wij onze voordelenprogramma's geregeld om ervoor te zorgen dat werknemers voordelen krijgen die zij op prijs stellen, met een breed scala van opties waarin ook gedacht wordt aan het gezinsleven en een gezonde levensstijl.

 • Feeling good @ BESIX

  BESIX vindt de betrokkenheid en het welzijn van zijn werknemers erg belangrijk. Daarom wordt gezondheid en welzijn op het werk actief gestimuleerd.

  Meer lezen

   

 • Diversiteit en gelijkheid

  Overal ter wereld en op elk bouwterrein ijvert BESIX ervoor om diverse mensen bij zijn activiteiten te betrekken, ongeacht hun geslacht, ras, geloofsovertuiging, rang, sociale achtergrond of opleidingsniveau.

  Meer lezen

 • Ons engagement voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zit diep geworteld in de BESIX Groep, wat tot uiting komt in onze relatie tot de normen van vandaag en de maatschappij van morgen. Wij hebben als doel om verder te gaan dan de wettelijke vereisten op maatschappelijk (People), ecologisch (Planet) en economisch (Prosperity) vlak en daarbij echt het verschil te maken in alles wat we doen.

  Meer lezen

Member of logo