Feeling good @ BESIX

Thuiswerk & satellietkantoren

We komen steeds meer los van werken op één vaste plaats, waarbij de voorkeur uitgaat naar een dynamischer werkplek. Dit komt niet alleen het evenwicht tussen werk en privéleven ten goede, maar BESIX kan zo ook bijdragen tot minder luchtvervuiling en files, vooral in Nederland. Als de functie het toelaat, kunnen onze werknemers thuis werken of juist op ons hoofdkantoor in plaats van op hun vaste werkplek. Zo kunnen werknemers de plaats waar ze werken afstemmen op hun individuele behoeften.

JBN

Jong BESIX Nederland (JBN) is een platform waarmee al onze jonge werknemers met elkaar kunnen communiceren in een leuke, informele sfeer. Deze community voor jonge werknemers in de leeftijd tot 37 jaar wil de banden tussen collega's verstevigen, het groepsgevoel bevorderen en kennis ontwikkelen en delen over de landen waar de Groep actief is. Er worden ook diverse evenementen georganiseerd in binnen- en buitenland.

Bedrijfssport

Er zijn diverse sportieve initiatieven, zowel vanuit de organisatie als georganiseerd door medewerkers zelf. Ook kun je meedoen met de vele collega's die jaarlijks deelnemen aan sportevenementen als de 20 km van Brussel, het fietsevenement Climbing for Life, ons eigen interne voetbaltoernooi, en meer. Voor dergelijke evenementen trainen teams samen voor of na het werk om in vorm te raken voor de grote dag.

Eten

Om de dag met de nodige dosis gezonde energie door te komen, wordt er zowel in ons BESIX huis als op de projecten voor een lunch gezorgd. Bovendien wordt er altijd, op elk project, dagelijks groente en fruit aangeboden.

Member of logo