Benieuwd naar mijn verhaal?

Ik dompel me onder in de wereld van technologie en engineering

Wie ik ben? 

Ik ben Ahmed Faour, een gepassioneerd werktuigbouwkundig ingenieur uit Syrië, en sinds 2021 werk ik bij BESIX als Functioneel Beheerder. Ik ben in 2015 naar Nederland verhuisd en sindsdien dompel ik mezelf onder in de wereld van technologie en engineering. Als fervent kattenliefhebber geniet ik van de kleine dingen in het leven terwijl ik mijn carrièredoelen nastreef.

Samenwerkingsgerichte werkomgeving
Ik koos voor BESIX vanwege de reputatie van het bedrijf voor het leveren van hoogwaardige projecten en het bevorderen van een samenwerkingsgerichte werkomgeving. De mogelijkheid om te werken met geavanceerde technologie en betrokken te zijn bij verschillende fasen van elk project, van aanbesteding tot voltooiing, sprak mij enorm aan. BESIX biedt mij het perfecte platform om professioneel te groeien en echte impact te maken.

Wat maakt mijn werk zo leuk?
Het werken bij BESIX is ontzettend belonend en plezierig omdat ik mee kan werken aan diverse projecten, zoals " De Nieuw Meer" en "A27 Houten-Everdingen." Als verantwoordelijke voor de applicaties ben ik vaak diep betrokken bij elk project, wat me in staat stelt om mijn technische kennis en probleemoplossende vaardigheden volledig te benutten. De dynamische en samenwerkingsgerichte aard van het werk houdt me elke dag betrokken en gemotiveerd.

De projecten waar ik bij betrokken ben, zijn onder andere "De Nieuw Meer" en "A27 HNN." Deze projecten zijn bijzonder vanwege hun complexiteit en bieden de mogelijkheid om te werken in diverse teams van professionals. Mijn toegevoegde waarde in deze projecten ligt in het beheren en optimaliseren van applicaties, het zorgen voor een soepele uitvoering van het project en het bijdragen van mijn technische expertise om uitdagingen te overwinnen. Ik ben er trots op een essentiële rol te spelen in het succes van deze projecten en ik leer voortdurend en groei als professional in het proces. 

Waarom ik bij BESIX werk?
Ik werk hier omdat ik gepassioneerd ben over wat ik doe en geloof in de visie van BESIX. Ik ben gedreven om een zinvolle bijdrage te leveren aan de projecten van het bedrijf en deel uit te maken van een team dat consistent excellentie levert. Ik kijk er naar uit om blijvend te leren, te groeien en samen te werken met getalenteerde collega's om echt impact te maken in de bouwsector.

In mijn vrije tijd.....
In mijn vrije tijd laad ik graag op door PlayStation-games te spelen of de natuur te verkennen en de schoonheid ervan vast te leggen met mijn drone. Deze activiteiten helpen me te ontspannen en inspiratie te vinden voor mijn werk. Tijd doorbrengen met mijn dierbaren en in contact komen met anderen daar word ik erg blij van en geeft mij energie. Ik geloof dat het essentieel is om een gezonde balans tussen werk en privé te behouden en tijd te investeren in het koesteren van persoonlijke interesses en relaties. Het helpt mij in iedergeval gemotiveerd en gefocust te blijven om zowel mijn persoonlijke als professionele doelen te bereiken.

 

Member of logo